Postări

Se afișează postări din mai, 2021

M2 - TEMA 16 - AUDI

Imagine
  Am creat un cerc negru, am folosit magic wand pentru a sterge cercul interior. Am folosit gradiend overlay pentru a crea umbrele de care aveam nevoie, dupa am folosit Bevel and Emboss pentru a crea acea nuanta mate si forma.

M1 - TEMA 8 - Tinta

Imagine
 

M1 - TEMA 17 - Substraction and more

Imagine
  Am folosit PAINT BUCKET TOOL pentru a creea fundalul negru.   Mai multi pasi gasiti aici: https://www.photoshopessentials.com/basics/shapes/add-subtract/              

DIRIGENTIE - TEMA 12 - Managementul stresului

 Ultima data cand am simtit stres la un examen a fost in clasa a-VIII-a. Era examenul final, voiam foarte mult sa ajung la liceu. Dupa examenul de la matematica urma cel de limba si literatura romana.  La acesta mi-am scris numele cu litere mici, dar erau necesare majuscule, profesoara care ne-a supravegheat nu a observat asta pana la sfarsit. Mai erau doar 15 minute, in acele 15 minute a trebuit sa iau totul de la capat, sa copiez tot ce scrisesem in 40/50 min.  Am reusit sa copiez totul, dar am fost foarte stresata si suparata.  Nu am utilizat nici o combatere a acestuia, l-am lasat sa plece singur.

DIRIGENTIE - TEMA 12 - Portofoliu personal

 In cariera mea de dupa liceu, vreau sa fiu fotograf. Competentele pe care le am sunt editarile fotografiilor, dar si realizarea fotografiei in sine.  cu toate acestea, daca nu as putea devenii un fotograf, imi doresc sa devin un cofetar de succes. Imi place foarte mult sa fac prajituri, torturi si nu numai, imi ies destul de delicioase de obicei.  

M2 - TEMA 8 - Patrate ( tabla de sah)

Imagine
 

M2 - TEMA 7 - 3 Patrate

Imagine
  1. Am creat un patrat pe care l-am duplicat de trei ori. 2. Am schimbat cele trei culori in cele ce le doream eu. 3. Am salvat documentul drept JPG.

M1 - TEMA 10 - Etichete

  Eu am 9 articole la  DIRIGENȚIE . 8 articole la  M1 . 6 articole la  M2 . Și 8 articole la  TIC .

M1 - TEMA 7 - Texte in photoshop

Imagine
 

M2 - TEMA 14 - Lăcuirea selectivă

Lăcuirea selectiva are o garanție de 5 ani, o calitate high definition, funcționare nesupravegheata, corecție automata si este ideală pentru tipografii digitale. 

M1 - TEMA 16 - BMW

Imagine
 

TIC - TEMA 15 - Noaptea de Înviere

                     Noaptea de Înviere Eu noaptea de înviere mi-am petrecut-o acasă, pe la ora 21 deja ma pusesem in pat, am mai stat puțin pe rețelele de socializare și pe YouTube, ma dureau ochii asa ca am decis sa ma culc. M-am trezit a doua zi și am sunat-o pe mama sa îi spun "Hristos a înviat", și sa o întreb când vine acasă.