Postări

Se afișează postări din decembrie, 2020

M2 - TEMA 6 - Prepararea cartonului

Imagine
Cartonul ondulat este combinația dintre doua foi de hârtie numite capac lipite la o hârtie ondulata numita miez. Aceste trei straturil de hartie sunt asamblate intr-un mod care da structuri generale o rezistenta mai bună decât cea din fiecare strat.

DIRIGENTIE - TEMA 6 - Sportul ca mod de viata

De când Covid-19 a apărut, oamenii au fost nevoiți sa stea în casa, deoarece restricțiile nu le permiteau sa iasă afara.  Eu, nu sunt o persoana care face sport zilnic, pot sa spun ca fac de 2-3 ori pe săptămână, dar nici atunci nu ieșeam afara, făceam sport la mine în camera, cum ar fi: - 1. Alergarea pe loc 2. Genofelexiuni  3. Flexii/Extensii de gat                                     

M1 - TEMA 5 - Activitate vizuala

Imagine

M1 - TEMA 5 - Fonturi. Familii de fonturi

Imagine
1.Ce este un font?  Un font este un  set de caractere care conține, de obicei, litere, numere, semne de punctuație si alte simboluri. Fonturile sunt caracterizate prin, dimensiunea, grosimea  si stilul caracterelo lor.  Unele fonturi sunt mai mari decât altele, unele sunt mai îngroșate sau mai italice și asa mai departe. 2. Ce sunt familiile de fonturi?  O familie de fonturi sau un tip de caractere reprezintă o colecție de fonturi care împărtășesc  caracteristici similare din punct de vedere al design-ului. Fonturile care fac parte din aceeași familie pot varia in dimensiune, grosime și stil, dar au întotdeauna acelasi design. Pagina inspiratiei mele și a mai multor informații o gasiti  aici .

DIRIGENTIE - TEMA 4 - Colegul toxic

 Eram mica, aveam 10 ani, eram clasa a-V-a, aveam o colega rea, toxică, era acea colega obsedata de control.  Dar nu dau nume, mereu voia sa fie prima la toate, chiar dacă se observa ca nu poate.  Țipa la noi fără motiv, și se enerva din orice, ne mai și scapă injurii in pauzele dintre ore, aceasta e doar o colega din acea clasa.

DIRIGENTIE - TEMA 3 - Bunica

 Bunica din partea tatălui meu m-a învățat să fac cozonac.