Aceasta este poza de la festivitatea de inceput de an scolar, eu sunt in spatele domnului diriginte, mi-a fost putin rau si stateam jos, de aceea nu apar in poza.
1. Am creeat un new file de 1000x1000 px. 2. Patratul l-am creeat de 500x500 px, iar cercurile de 100 px, astfel cercurile au pe diagonala si orizontala 50 px. (raza) 3. Cercurile le-am asezat unul langa altul cu ajutorul tastelor ctrl+t, dar prima si prima data am creeat un singur cerc pe care l-am duplicat de inca 4 ori. 4. Am selectat toate cercurile, le-am duplicat si cu ajutorul tastelor ctrl+t le-am adus perfect unul langa celalalt si pe randul de mai jos.
O culoare terțiară sau o culoare intermediară este o culoare realizată prin amestecarea saturației complete a unei culori primare cu jumătate de saturație a altei culori primare și niciuna a treia culoare primară, într-un spațiu de culoare dat, cum ar fi RGB, [1] CMYK (mai modern) sau RYB [2] (tradițional). Culorile terțiare au nume generale, un set de nume pentru roata de culori RGB și un set diferit pentru roata de culori RYB. Aceste nume sunt prezentate mai jos. O altă definiție a culorii terțiare este oferită de teoreticienii culorilor precum Moses Harris [3] și Josef Albers, [4] care sugerează că culorile terțiare sunt create prin amestecarea perechilor de culori secundare: portocaliu-verde, verde-violet, violet-portocaliu; sau prin amestecarea culorilor complementare. Această abordare a culorii terțiare se referă în mod specific la culoare sub formă de vopsele, pigmenți și coloranți. Cuprins 1 culori primare, secundare și terțiare RGB sau CMY 1.1 Termeni de culoar...
1. Am creat un new file de 1000x1000 cu rezolutia de 100 2. Am creat un patrat de 500x500, l-am duplicat, si l-am rotit la 36 de grade, i-am schimbat culorile pana s-a format un cerc suprapus. 3. L-am salvat ca PSD si JPG si l-am pus pe blog ca si JPG.
Comentarii
Trimiteți un comentariu