Postări

Se afișează postări din martie, 2021

M1 - TEMA 14 - Hexagon

Imagine
Am creat hexagon-ul deschizând prima dată photoshop-ul, după am creat o noua fila ( FILE NEW). Am pus 1000x1000 px, după care am folosit POLYGON TOOL. După ce am creat un triunghi am mai duplicat încă 5  Le-am rotit pana ele s-au unit armonios pentru a forma hexagonul, am schimbat culorile pentru a le putea evidenția unele de celelalte.

M1 - TEMA 15 - Anchor point

Imagine
Deschizând photoshop-ul si intrand la FILE si NEW , am schimbat prima data numarul de pixeli in 900 .  Cu ajutorul instrumentului dreptunghic (rectangle tool) am creat un pătrat pe care l-am duplicat de inca 4 ori.  In colț am mai duplicat un pătrat pe care după, cu ajutorul creionului (pen tool) l-am tăiat si am creat un triunghi. Acel triunghi l-am duplicat de înca 3 ori. După cu ajutorul creionului (pen tool) am decupat 4 triunghiuri pe care le-am mutat in fiecare colț.

DIRIGENTIE - TEMA 14 - Aptitudini personale

Fiind oameni, fiecare dintre noi are o aptitudine, sau mai multe.  Unele aptitudini pot fi simple, complexe sau speciale.                      Aptitudini cognitive  Aptitudinea mea cognitiva este fluenta ideilor.                       Aptitudinile psihomotorii  Aptitudinea mea psihomotorie este timpul de reacție.                      Aptitudini fizice   Aptitudinea mea fizica este rezistenta fizica.                       Aptitudini senzoriale  Aptitudinea mea senzoriala este vederea nocturna.                     Aptitudini sociale   Aptitudinea mea sociala este controlul tendinței de a lua decizii pripite.  Aptitudinile mele m-au ajutat in diferite situații cum ar fi: Aptitudinea mea cognitiva m-a ajutat atunci când am avut de prezentat un proiect in clasa VIII. Aptitudinea mea psihomotorie m-a ajutat la școala, si in anumite situații. Aptitudinea mea fizica e rezistenta fizica, ea m-a ajutat in timpul orelor de sport si nu numai.  Aptitudinea mea senzoriala m-a ajutat sa nu mă împ

DIRIGENTIE - TEMA 13 - Echivalarea diplomelor

 Cum bacalaureatul se apropie, avem testele internaționale Cambridge si ECDL. Cambridge-ul este cel mai mare dintre cele trei forumuri principale de examen care formează Cambridge Assessment, un departament non-didactic al Universității din Cambridge.  În Oradea, testul Cambridge poate fi susținut la  Eurolingva Oradea. Eurolingva funcționează din anul 2013 ca centru autorizat de către Cambridge Assessment English pentru organizarea  examenelor de limba Engleza Cambridge in România. EDGL/ ICDL este cel mai răspândit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel internațional în peste 100 de tari și numără pana în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program. Permisul ECDL/ ICDL oferă deținătorului sau o baza standard de cunoștințe în IT necesara în noua societate informațională ce se afla în continua dezvoltare. Cu ajutorul Permisului ECDL/ ICDL va puteți creste gradul de mobilitate profesionala și puteți utiliza calculatorul în mod eficient și pr

DIRIGENTIE - TEMA 9 - VOLUNTARIAT

Nu am fost nici odată la o acțiune de voluntariat, dar cel mai mult mi-as dori sa particip la o acțiune de voluntariat în care strângem deșeurile din spatiile verzi, sa ducem alimente celor mai nevoiași, sau sa plantam copaci.