DIRIGENTIE - TEMA 13 - Echivalarea diplomelor

 Cum bacalaureatul se apropie, avem testele internaționale Cambridge si ECDL.

Cambridge-ul este cel mai mare dintre cele trei forumuri principale de examen care formează Cambridge Assessment, un departament non-didactic al Universității din Cambridge. 

În Oradea, testul Cambridge poate fi susținut la  Eurolingva Oradea.

Eurolingva funcționează din anul 2013 ca centru autorizat de către Cambridge Assessment English pentru organizarea  examenelor de limba Engleza Cambridge in România.

EDGL/ ICDL este cel mai răspândit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel internațional în peste 100 de tari și numără pana în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program.

Permisul ECDL/ ICDL oferă deținătorului sau o baza standard de cunoștințe în IT necesara în noua societate informațională ce se afla în continua dezvoltare.

Cu ajutorul Permisului ECDL/ ICDL va puteți creste gradul de mobilitate profesionala și puteți utiliza calculatorul în mod eficient și productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate.

Permisul ECDL/ ICDL obtinut este valabil pe o perioada nedeterminata, competentele digitale fiind certificate pe viata, in conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susținerii examinarii. 

In Oradea, ECDL/ ICDL- ul poate fi dat la Colegiul Național Mihai Eminescu. 

Centrul Colegiul National "Mihai Eminescu" Oradea este  Centrul de Testare Acreditat ECDL

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Manhattan

M1 - TEMA 3 - Patrat si cerc