Postări

Se afișează postări din iunie, 2021

M3 - TEMA 5 - Inside the box

Imagine
  IN CUTIE SE AFLA Feerie Nordica     Reykjavik este un tribut adus peisajelor freatice, fluorescente, cetoase din emisfera nordica. Designul sau ultra-compact este la fel de intrigant si uimitor precum peisajele Islandei care au inspirat aceasta boxa. Agresiv si delicat in aceeasi forma    Reykjavik reprezinta simplitatea nordica in aspect si utilizare. Este conceptul in care materiile prime brute intalnesc un design distinct si delicat. Disponibil in materialele naturale cele mai fine, este acoperit in lana Kvadrat clasica de inalta calitate (culoarea Sandstone Grey) sau in aluminiu anodizat (culoarea Lavastone). O noua prezentare in universul Vifa. Reykjavik combina perfect intuitivul cu atractia estetica. Un design ce completeaza  misiunea Vifa: crearea unui sunet deosebit. Indrazniti sa explorati   Boxa Reykjavik este portabila, poate fi usor pusa in geanta. Reykjavik reprezinta un design robust si materiale de inalta calitate. Rezistent si oarecum rebel. Cureaua din piele va perm

M3 - TEMA 4 - Geometrie verde

Imagine
  In prima imagine avem niste tufisuri perfect aliniate, care seamana cu forma unui dreptunghi      Aceasta este asemanarea creeata de catre mine in photoshop.  In aceasta poza apar niste trandafiri, mie mi s-au parut ca arata ca si un gradient, de la culoarea alb se trece la cea roz deschis. In aceasta poza, apare un copac cu capul in jos, si asa se formeaza un triunghi. 

M3 - TEMA 3 - Tastatura

Imagine
N-KEY ROLLOVER 104 taste 100% anti-ghosting asigura apasarea simultana a tastelor cat mai precise. Complet programabil - Poti reatribui orice tasta sau poti configurai cele mai extreme macrocomenzi pentru jocuri fara efort. LUMINA RGB CONSTANTA  6 teme de iluminare de fundal si 18 modele de iluminare de fundal iti permit sa tastezi in intuneric. Poti regla luminozitatea cu FN + Sus / Jos. Tasta sageata in orice mod care nu respira. DURABILITATE EXTREMA  Testul de apasare a tastei de 50 de milioane de ori, forta mica de actionare si cursa scurta o fac o baza solida cu design dublu de taste ABS cu injectie, este construita pentru a rezista mult timp. COMPATIBILITATE LARGA Suporta sistem de calculatoare, inclusiv Windows10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA etc. Cu un port USB placat cu aur pentru a asigura stabilitatea transmisiei de date. Fara intarziere, fara erori.   COMPARATIE Tastatura de gaming Daksa cu switch-uri mecanice personalizate (echivalent Switch Bl

M3 - TEMA 1 - little things

Imagine
  In prima poza am surprins niste trandafiri roz, am ales sa ii fotografiez deoarece mi s-au parut foarte frumosi, cu o culoare draguta, cu frunze si tulpina verde inchis.  In poza cu numarul 2 am fotografiat niste frunze, culoarea lor de un verde deschis si forma lor mi-au atras atentia. In poza cu numarul 3 am fotografiat o furnica, o mica vietuitoare, care se plimba pe o banca din curtea scolii, furnicile sunt niste insecte sociale din familia formicidae . 

M3 - TEMA 2 - Multifunctional

Imagine
Manualul a fost lansat in 21 August 2008, software-ul individual a fost lansat in 1 Ianuarie 2011 iar driver-ul individual a fost lansat in 16 Iulie 2015. Model Canon PC D340. Viteza de imprimare de14 cpm. (14 copii pe minut)  Formatul suportat este A4. (scrisoare) Are un alimentator automat de documente. (de 50 de coli)  Timpul rapid de producere a primei copii este de doar 11,2 secunde. Are o rezolutie de imprimare de 1200 dpi COM/10,  Monarch , DL, C5, 600 X 600 dpi, 14 ppm, 1200 x 600 dpi, USB.  Pretul unei astfel de imprimante este de  $1,699,99.  Consum de energie operational 670 watt. Consum de energie in regim de asteptare 10 watt. Consum de energie in sleep (adormit) 5 watt. Greutate 35,27 lbs (15,99 kg)  Cartuș 250 coli. (8.5 x 14 in) ADF 50 de coli. (8.5 x 14 in)  Tava manuala 10 coli. (8.5 x 14 in)  Site oficial Canon . Mai multe informatii despre aceasta imprimanta gasiti aici .   

M2 - TEMA 17 - Studiu

 Colega mea, in ordine alfabetica, este Bihari Boglarka.  Teme - M1 19 teme - Total acumulat de Boglarka 18 - teme lipsa - 1           - M2 16 teme - Total acumulat de Boglarka 15 - teme lipsa - 1           - TIC 10 teme - Total acumulat de Boglarka 8 - teme lipsa - 2           - D IRIGENTIE - 16 teme - Total acumulat de Boglarka - 14 - teme lipsa - 2  Boglarka si-a ales URL-ul dupa nume, acesta fiind numit "bihariboglarka.blogspot", iar titlul blogului este luat tot din nume, acesta fiind "Blogul lui Bogi :)".  Template-ul este unul dragut, fiind un template negru, cu niste avioane in fundal, un template simplu dar si sofisticat in acelasi timp. Impactul vizual pentru mine este unul placut.  Lista colegilor nu este in ordine alfabetica, ii lipsesc doi colegi. Articolele sunt denumite in felul urmator: materia, numarul temei si titlul acestuia.  Nu exista o coerenta exacta intre titlurile articolelor pe percursul blogului. Toate articolele sunt etichetate. Are artic

M1 - TEMA 19 - Cod de bare

Imagine
Am creat o fila noua de 1000x1000 px cu rezolutia 100.  Am creeat o linie neagra cu grosimea de 1 px pe care am dublat-o si dublura am facut-o alba si am pus-o langa, dupa aceea am mai creat o linie dar de 2 px, si dupa tot asa pana cand am ajuns la 256 px. (se inmulteste din 2 in 2, adica; 2x2=4, 4x2=8, 8x2=16, 16x2= 36)

M2 - TEMA 16 - Creionul

Imagine
  Am creat creionul si radiera folosind rectangle tool , dupa , partea de sus a creionului, am creeat- o cu polygon tool modificand cifra de sus la 6 in loc de 5, si mina creionului cu ellipse tool.

M1 - TEMA 19 - Sala de clasa

Imagine
  Aceasta este sala mea de clasa, cu albastru inchis este locul meu in clasa, restul sunt colegi.  Cu violet inchis este catedra si cu verde tabla.  Albastru deschis sunt geamurile si cu maro usa.  Pasi: 1. Am selectat paint bucket tool si am colorat fundalul.          2. Am selectat round rectangle tool si am creat catedra si bancile salii de clasa pe care le-am colorat diferit.          3. Am selectat rectangle tool si am creeat geamurile si usa carora le-am schimbat culorile.

Primul meu tutorial

Imagine
Azi m-am decis sa imi invat vecinul de bloc sa foloseasca photoshop-ul. El m-a rugat sa il invat sa faca niste cercuri, niste patrate, schimbatul culorilor si cum sa mareasca textul. Prima data l-am invatat cum sa faca CERCURILE: 1- L-am invatat sa selecteze elipse tool.                                                                            2- I-am spus ca pentru un cerc perfect rotund, sa tina shift  apasat in timp ce deseneaza cercul  PATRATELE: 1- Lam invatat dupa sa foloseasca rectangle tool.                           2- Si aici i-am spus ca, daca vrea un patrat perfect, sa tina shift apasat in acelasi timp.                    Schimbarea culorilor: 1- I- am spus ca in coltul din dreapta sunt niste patratele, daca vrea sa schimbe culoarea va trebui sa apese dublu click pe acel patratel si sa-si aleaga culoarea dorita.     SCHIMBAREA MARIMII TEXTULUI: I-am aratat cum sa mareasca textul, in prima imagine i-am                                                                     arat

M1 - TEMA 18 - Funny things

Imagine
 Am creat 4 patrate fiecare de 500 px, dupa am creat 4 cercuri tot de 500 px, am folosit rasterize layer pentru a decupa formele si a obtine un romb.