M3 - TEMA 3 - Tastatura

N-KEY ROLLOVER

104 taste 100% anti-ghosting asigura apasarea simultana a tastelor cat mai precise. Complet programabil - Poti reatribui orice tasta sau poti configurai cele mai extreme macrocomenzi pentru jocuri fara efort.

LUMINA RGB CONSTANTA 

6 teme de iluminare de fundal si 18 modele de iluminare de fundal iti permit sa tastezi in intuneric. Poti regla luminozitatea cu FN + Sus / Jos. Tasta sageata in orice mod care nu respira.


DURABILITATE EXTREMA 

Testul de apasare a tastei de 50 de milioane de ori, forta mica de actionare si cursa scurta o fac o baza solida cu design dublu de taste ABS cu injectie, este construita pentru a rezista mult timp.

COMPATIBILITATE LARGA

Suporta sistem de calculatoare, inclusiv Windows10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA etc. Cu un port USB placat cu aur pentru a asigura stabilitatea transmisiei de date. Fara intarziere, fara erori.


 





COMPARATIE
Tastatura de gaming Daksa cu switch-uri mecanice personalizate (echivalent Switch Blue Cherry) a fost proiectata pentru longevitate cu o durabilitate mai mare si receptivitate. Tastele mecanice de la tastatura ofera feedback tactil clar si precis pentru performantele de tastare si jocuri.

Iluminare Rainbow
8 diferite de personalizare, 6 culori si multiple nivele pentru ajustarea luminii.

Anti-Ghosting
Toate cele 87 de taste mecanice sunt fara conflict (n-Key Rollover) pentru performanta excelenta in jocuri. Tastatura dispune si de 12 taste multimedia si un design ergonomic antiderapant.



PROS:  Este o tastatura mecanica, are o durabilitate si recpivitate destul de mare, este o tastatura de gaming dar este buna si la biroul de acasa, are iluminare rainbow, 6 culori si nivele pentru ajustarea luminii. 
Are anti-ghosting, toate cele 87 de taste mecanice sunt fara conflict (n-key Rollover), pentru performante in jocuri. 

CONS: Are un click zgomotos, nu are numpad. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Manhattan

M1 - TEMA 3 - Patrat si cerc